PvdA Den Haag Actueel - RSS Feed

Nieuwsbrief

E-mailadres*:
* verplicht veld

 

Uit de afdeling

Korte impressie hotspot actie: Tweede locatie Dierenselaan zaterdagmiddag 20 maart

Wo 24 Mrt 2004 - Marko Fehres

Wie vertelt het Koen?

Op deze eerste dag van de weerkundige lente wijzen alle tekenen er op dat het gruwelijk koud en nat wordt, niet op de laatste plaats veroorzaakt door de loeiharde wind. In gedachten zijn we bij de vele duizenden hollende mensen die achter een vetlederen medaille aanzitten. Maar ja, die bewegen tenminste. In een poging om droog te staan proberen we de partytent van Koen overeind te zetten. Dat lukt tot na ongeveer 1 minuut een windvlaag vat krijgt op het ding, het frame knakt en het geval als een paraplu binnenstebuiten gaat. Inklappen maar weer.

Tot overmaat van ramp gaat het uitzendbureau (‘geen werk voor niet-Nederlands sprekenden’ hangt er achter het raam) van de heer Ozdemir plotseling open; het PvdA spandoek, dat aan het traliewerk aan de voorkant van zijn winkel was bevestigd, schuift vrolijk mee naar boven. Hij vindt het niet erg, zegt ie, en na een paar minuten schuift het traliewerk net zo hard weer naar beneden.

Het ploegje partijgenoten is verzameld; Murat Ersoy schuift direct een aantal winkels in met een clipboard paraat en Marieke Bolle haar handen trekken wit weg van de kou. Haar dochter + vriendin maken zich ondertussen nuttig met het schilderen van een kleurrijke tekening op de stoep. Zelfs het PvdA roosje ontbreekt niet!

Gelukkig is een aantal buurtbewoners bereid om de enquêtevragen te beantwoorden. De klachten lopen uiteen van ongure types in de portieken, schades aan auto’s tot opmerkingen over de schots- en scheve stoep. Wie repareert het houten tramhek dat over de straat hangt? Deze winkelstraat, die het bloeiende hart van de wijk Rustenburg Oostbroek zou moeten zijn, is ernstig toe aan een overheid die zich er iets aan gelegen laat liggen. De raadsvragen van Murat Ersoy van half oktober 2003 zijn nog immer niet beantwoord. Hallo, mijnheer Verkerk! Wakker worden alstublieft!

Volgende hotspot actie zaterdag 3 april om 13.00 uur ter hoogte van het postkantoor (dat gesloten is) aan de Hobbemastraat. Met medewerking van de Fietsersbond.

Reacties op dit bericht

hotspot
Gepost op: vrijdag 9 april '04 - 13:28

Bekijk eens een echte hotspot
aan de gort en slijpmolen de binnentuinen ervan
de bewoners worden er geintimideert
door criminelen jongeren die er dagelijks de buit verdelen en als je het meld dan word er kennelijk
niet gerealiseert dat de criminele jongeren ook een scanner hebben en als er naar de melder gevraagt wordt dan gaat per kerende post je naam en adres door de ehter en je ramen liggen er uit

een buurtbewoner

 

Dossier

Agenda

Shirley Marapin laat drugshol sluiten.
Meer info; 
mondigeburger


Jetta Klijnsma met Bert van Alphen gesignaleerd in Parnesia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bladwijzer