Naar de beginpagina van Mondige burger

Misleiding Hagenaar lijkt standaard bij (verslaafden) daklozenopvang.

Elke keer doet men het voorkomen dat het personen betreft die door domme pech dakloos zijn geworden.
De films daarover suggereren dat, om daarmee enig begrip te kweken, in de hoop die opvang van daklozen soepel te kunnen realiseren. Want ze zijn zo zielig. Het betreft echter over het algemeen allemaal drugsverslaafden, want dat blijkt wel op de Haagse site waar men alleen maar een meldformulier Harddrugs gebruikers. heeft.  Waarmee ze dus zelf al aangeven dat we alléén maar, verslááfde daklozen in Den Haag hebben. Oeps foutje? Hoewel we er van overtuigd zijn, dat het allemaal met de beste bedoelingen gebeurd, kunnen we ons niet aan de indruk ontrekken dat men angstvallig dat aspect van drugsverslaafden probeert te verbergen, voor het publiek, in de hoop daarmee uitingen van ongenoegen te voorkomen.

 
Video niet meer beschikbaar

Die mensen van Het Haagse straatteam zijn dus echt ambtenaren, ze liegen niet maar ze vertellen gewoon niet alles. Dat stuk misleiding van de sympathieke pechvogel die hulp behoeft.

De 8 nieuwe opvanglocaties betreffen echter de opvang van verslaafde daklozen en daar worden zonder enig overleg panden in wijken voor aangewezen, een soort loterij. Wel koketteren met die zogenaamde Utrechtse methode maar in Den Haag gewoon niet doen. Maar wel janken als ze straks 8 zakken graszaad kunnen gaan kopen om die locaties in te zaaien.

Want ze denken echt, dat het wel mee gaat vallen daar in Spoorwijk, dat kunnen ze wel vergeten.
Die mensen zijn des duivels vanwege die
locatie verslaafde daklozen aan het Alberdingk Thijmplein in Spoorwijk