Naar de beginpagina van Mondige burger

23 november 2006

Drugsholen evaluatie, bedrog, valse rapporten en cijfers, gemanipuleer.

Lees hoe Deetman en van Alphen in hun eigen netten verstrikt zijn geraakt.!

Vier artikelen en allemaal in tegenspraak met elkaar, en dat is logisch.
Als je gewoon de waarheid verteld, dan hoef je niets te onthouden, dan is je verhaal altijd hetzelfde.
Dat in twee dagen diezelfde gemeente de pers probeert te manipuleren en ze zelf niet meer weten wat ze tegen
wie hebben verteld, werkt dit soort zaken natuurlijk in de hand.
Wij vinden het prima, want wij hebben maar één verhaal.

Uiteindelijk staan ze dus middels die krantenartikelen de gemeenteraad verkeerd in te lichten, zoals dat heet.

Dus trek zelf maar uw conclusies.

 

@

RTV West schreef op 22-11-06
DEN HAAG - De drugsoverlast in de omgeving van de twee Haagse gebruikersruimten is sterk afgenomen. Dat blijkt uit gegevens van de politie Haaglanden.

Het aantal meldingen van drugsoverlast in de buurt van de voorzieningen is met ruim 23 procent gedaald. In de straten eromheen gaat het zelfs om een daling van 79 procent. De Haagse gebruikersruimten voor drugsverslaafden gingen in juni en september vorig jaar van start aan respectievelijk het Zieken en het Van der Vennepark.

Vooral rond het Van der Vennepark hebben bewoners uit vrees voor overlast fel geprotesteerd tegen de voorzieningen. Woordvoerster Shirley Marapin van de bewoners in het Van der Vennepark laat weten dat er wel degelijk sprake is van overlast, maar dat weinig bewoners aangifte doen, omdat ze de politie wantrouwen. Volgens Marapin zullen de bewoners zich blijven verzetten tegen de gebruikersruimte.
--------------------------

Dus hierboven leest u wat Deetman en van Alphen u willen laten geloven.

Bert van Alphen gaf op radio West aan dat de bewoners hun wantrouwen tegen de politie op moeten geven.


Diezelfde politie die op last van de gemeente bij de ongeregeldheden op 28 sept 2005 zeer waarschijnlijk in opdracht van Deetman bewust de boel hebben laten escaleren om een reden te hebben de bewoners te criminaliseren. Er werden 14 mensen gearresteerd en terwijl het slechts een betoging was, waarbij het bestuur de rellen bewust heeft uitgelokt, moesten de arrestanten ook nog eens hun DNA af laten nemen.
De problemen zijn veroorzaakt door een blind gemeentebestuur, die het prestige van de, na het faillissement van welzijn, bungelende wethoudster Jetta Kljjnsma belangrijker vond dat het welzijn van de bewoners.
En over die door dit bestuur veroorzaakte ellende moeten de bewoners gewoon even heen stappen om in gesprek te gaan met de politie?

No Way

De cijfers zijn gemanipuleerd, je hoeft maar DE artikelen te lezen van de afgelopen dagen in het AD om erachter te komen dat Deetman en van Alphen
de boel lopen te belazeren.

“Overlast in Schilderswijk afgenomen” maar ook “Na sluiting Tippelzone Waldorpstraat drugsoverlast in Schilderswijk met 44% toegenomen”

BIJ RTV West is er ineens niets aan de hand.

Overlast voordat de gebruikersruimte in gebruik werd genomen volgens het hotspotrapport van de politie 0 keer overlast volgens Deetman ineens 25 en nu 3.

De gebruikersruimte maakt echter geen onderdeel uit van de hotspotaanpak;

Zie het overzicht van de zichzelf tegensprekende burgemeester wat betreft de door de bewoners geregistreerde incidenten.

Het zijn gewoon de sprongen van een kat in het nauw en we begrijpen dat niet, want hij is toch niet alléén verantwoordelijk voor die drugsholen. Of wou Deetman gaan uitleggen, hoe het 2e Venneparkoproer stráks weer is neergeslagen en het 3e enz. want de Venneparkers stoppen echt niet.
Net zoals Noordanus zei dat zijn laatste daad het slopen van de Zwarte Madonna zou zijn, is dat net zo bij de Venneparkers voor dat drugshol.

En hoe zit het nu met Van Alphen en Deetman?

Die hoeven nu niet meer te komen, want uiteindelijk is gebleken dat ze helemaal niet de intentie hadden om naar de bewoners te luisteren, maar willens en wetens die drugsholen open willen houden.3

Overduidelijk is, dat de bewoners gewoon besodemieterd worden en men niet de moeite neemt om iets voor hen te doen.

Dus de Venneparkers lossen het zelf wel op, en het resultaat zal wel worden dat dit gemeentebestuur toch naar een andere locatie zal moeten gaan uitkijken omdat de huidige waarschijnlijk na de oudejaarsviering niet meer aan enige eis zal voldoen.

Want  als de gemeenteraad zich in de luren laat leggen door die gemanipuleerde cijfers, dan betekent dat, dat het drugshol niet dicht gaat of verhuisd naar een andere locatie. Dan trekken wij ons als actievoerders terug en dan is er ook niemand meer om de  ongeleide projectielen in de wijk nog enigszins in het gareel te houden.

Als de evaluatie in het nadeel van de Venneparkers uitpakt, dan is er ook geen hoop meer.

Na de escalatie was er hoop dat de gemeenteraadsverkiezingen misschien zaken ten goede konden keren. Nu is er een evaluatie, er is weer hoop en als dié hoop ook de bodem wordt ingeslagen, omdat we een bestuur hebben dat de cijfers gewoon niet tegen het licht houdt maar gebruikt en misbruikt om argumenten te verzamelen om dat drugshol open te houden dan is er geen hoop meer, dan staan de actievoerders met lege handen, dan hebben wij hen niets meer te bieden of om naar uit te kijken, dan valt het doek, maar dan wel voor de gemeente.

We wensen u veel wijsheid toe, maar ook dat zal wel ijdele hoop zijn.