Home

Jozias van Aartsen, burgemeester van Den Haag.

posted Thu, 27-03-08

 Geen Video?
Klik hier voor on in line streaming met uw video layer (VLC of zo)

De omwonenden van de drugsgebruikersruimten zullen wel een gat in de lucht gesprongen hebben, toen het nieuws bekend werd dat Jozias burgemeester zou worden, want dat geeft ze weer een beetje hoop.1. Mondige burger left...

Nog even het vermelden waard; waarom Jozias (VVD) eigenlijk niet met Jetta Klijnsma (PvdA) wilde lopen, onze junkenvertroetelaarster. Zie hier… (spiegel)

De PvdA heeft wel oog voor die “arme” verslaafden, maar over de noden van de omwonenden en hun kinderen, die dagelijks die ellende over zich uitgestort krijgen geen woord, die moeten gewoon alles over hun kant laten gaan.

Wat veel mensen maar niet kunnen of willen begrijpen is dat die junken géén gratis drugs krijgen. Ze moeten blijven roven en stelen om te kunnen scoren. Dat wordt nog gezellig als Bert van Alphen straks nog 7 daklozenopvangcentra moet gaan realiseren elders in Den Haag.

Jozias zal wel blij zijn met die ambtsketting die hij van Jetta kreeg.

 


2. Mama is boos left...
Fri, 28-03-08 9:32 pm

Lekker alledaags en toch Haags

Vorige week stelde mevrouw Bolle voor om de nieuwe burgemeester, Jozias van Aartsen, aan het handje van vijf raadsleden een tochtje door het Den Haag van Alleman en Alledag te laten maken.

Volgens mevrouw Bolle mag tijdens dat leerzame tournee een bezoek aan het terras voor de gebruikersruimte aan het Van der Vennepark natuurlijk niet onderbreken. Impulsief en authentiek kunnen de trotse omwonenden de nieuwe burgemeester dan nog eens onthalen op de herinneringen aan de fantastische manier waarop die gebruikersruimte tot stand is gekomen. http:/ /www.juliuspasgeld.nl/lekker_alledaags_en_toch_haags


3. Mama is boos 2 left...
Fri, 28-03-08 9:46 pm

Julius Pasgeld

Een 150 meter hoog, nakend standbeeld van Marieke Bolle in het Verversingskanaal ter hoogte van de Houtrustbrug dan misschien?

Prima idee, dan weet ze tenminste ook eens wat het is om met d’r poten in de zeik te staan.