Home

Besteding van 2.710.000,- euro reeds besteed IMAR geld blijft duister.

posted Wed, 12-12-07

Bron RTVwest

De Gemeente Den Haag heeft de Marokkaanse gemeenschap in de stad onvoldoende betrokken bij het IMAR-project.
Dat is ťťn van de conclusies uit een onderzoek naar dit project om Marokkaanse probleemjongeren aan te pakken. De gemeente Den Haag kreeg hiervoor begin vorig jaar 3,3 miljoen euro van toenmalig minister Donner. Voorwaarde was dat de Marokkaanse gemeenschap zou worden betrokken bij de plannen. Volgens vijftien verenigingen en moskeeŽn is dat niet gebeurd.
Een onafhankelijk onderzoek heeft nu uitgewezen dat de gemeente strikt genomen wel aan de eis van de minister heeft voldaan, maar dat meer inspraak onrust binnen de Marokkaanse gemeenschap had kunnen voorkomen. Verantwoordelijk wethouder Rabin Baldewsingh heeft beterschap beloofd, bij de besteding van de nog resterende 590.000 euro.

En daarmee wordt dan iedereen in slaap gewiegd. 
Na de commotie, vanwege
de demonstratie waartegen geageerd werd hoe met die Imar gelden werd omgegaan. was dat onderzoek toegezegd.
Had men al kritiek geuit op die ďonafhankelijkeĒ onderzoekscommissie  omdat daar hoofdzakelijk PvdA leden in zouden zitten. (de slager keurt zijn eigen vlees), geen woord over die reeds besteedde
Ä 2.710.000,-

Een half miljoen naar
een bedrijfje wat slechts een week bestond, geen inzicht in wat er verder, waar wat aan besteed is en dan beloven dat ze van die 18% die er nog over is, niet eens 1/5 deel,  dat over diť besteding daarvan, de Marokkanen nog wťl enige zeggenschap zouden hebben. 

Dat geld wordt natuurlijk verdeeld onder die 4 organisaties die zich ineens distantieerden van die demonstratie. 

Want nŠ de demonstratie zouden er volgens Rabin vier organisaties te kennen gegeven hebben, niet (meer) achter het gehouden protest te staan. 

Voor alleen al die conclusie van dat onderzoek en het ongetwijfeld niet verbinden van sancties in deze, zou je toch die hele ongeloofwaardige bende de stad uit willen jagen.
En de raad, gaat die nog wat zeggen of  laten die het ook maar weer op zijn beloop?
Zal wel weer zo'n plas, glas, en zo verhaal worden. 

Baldewsingh komt er waarschijnlijk gewoon weer mee weg met die tandeloze raad.

Want net als de gemeente strikt genomen wel aan de eis van de minister heeft voldaan(?), heeft de raad zich formeel van zijn controlerende taak gekweten, maar sanctie en maatregelen ter voorkoming van nog zo'n dergelijke situatie, ja da's een ander verhaal.
 
1. Sarah Yildiz left...
Wed, 12-12-07 10:51 pm

Baldewsingh blijft een opgeblazen kikker. Ook als je hem hoort praten. Ik ben, ik doe, ik ga, ik zal. Het is echt een wonder als je hem zo hoort praten. Hij heeft waarschijnlijk ook een speciaal woordenboek voor moeilijke woorden uit zijn hoofd geleerd en met dat taalgebruik probeert hij zich te verheffen boven dat gewone volk terwijl hij zelf niet eens doorheeft hoe belachelijk hij daardoor overkomt. En hij luistert niet naar anderen, hij raaskalt maar door. Hij doet alles, vooral dat zwaaien met die grote virtuele zakken geld, waarmee wordt gesuggereerd dat hij zo geweldig is. Maar het is wel ons eigen geld. Hij geeft helemaal niks aan mensen met goeie ideeŽn want het zijn ideeŽn die hij niet verzint, dus het kan nooit goed zijn, daarom ook geen geld. Hij moet zijn geld maar aan Frits Huffnagel geven voor die virtuele strandtent. Dan weet je ook dat er niks mee gebeurt. Laat hem maar eens een lijstje maken met wat hij aan wie gegeven heeft en met welk doel. En als hij een lijstje weet te produceren kijk dan eens naar de verhouding Hindoestaan en overige groeperingen. Als je singh achter je naam hebt, dan heb je het goed en de rest kan barsten. Ik denk dat ik straks mijn overige groeperingen. Als je singh achter je naam hebt, dan heb je het goed en de rest kan barsten. Ik denk dat ik straks mijn naam maar laat veranderen in Yildisingh. En voor de huisvesting van Rabin weet ik nog wel een goeie plek. De singh-singh.